نصب روشویی

نصب روشویی

مجموعه سرویسکاران برگرفته از کادری مجرب و با تجربه آماده خدمت رسانی در سراسر استان تهران در حیطه ی نصب روشویی و کلیه امور مربوط به رو شویی با ارزان ترین قیمت و سرویس دهی در محل می باشد.

روشویی به عنوان یکی از جزئیات اصلی در هر خانه‌ای محسوب می شود که با توجه به استفاده و کاربردی که دارد، انواع متنوعی داشته و می تواند در بخش‌های مختلفی استفاده شود. انتخاب، خرید و وصل رو شویی از موارد مهمی است که ما می‌خواهیم در این مطلب به آن بپردازیم. اگر شما هم قصد خرید و نصب روشویی را دارید، ابتدا به این فکر کنید که قصد دارید روشویی را در کدام بخش منزل نصب کنید! در واقع یکی از مهمترین مواردی که در خرید آن بایستی مورد توجه قرار دهید، نصب روشویی در فضای مورد نظر است و اینکه فضایتان در چه حدی است! آیا روشویی را برای دستشویی اصلی خود می خواهید، یا اتاق مستر و یا برای حمام! چرا که امروزه تنوع روشویی ها آنقدر زیاد است که با توجه به فضایی که برای آن قصد خرید داریم باید به گونه‌ای باشد که نه تنها دکوراسیون منزل شما را زیباتر جلوه دهد، بلکه سبب راحتی و آرامش شما هم باشد. از این رو با ما همراه باشید تا اطلاعاتی مفید را در قالب نصب روشویی برای شما مخاطبان عزیز و محترم ارائه دهیم.

در این بخش می خوانید:

نصب انواع روشویی

روشویی انواع متنوعی دارد که با توجه به فضای موجود، سلیقه و بودجه شما قابل انتخاب و خریداری می باشد. ما در این بخش به چند مورد از انواع روشویی ها می پردازیم.

"<yoastmark

لبه برجسته:

روشویی لبه برجسته یکی از ساده ترین و رایجترین نوع روشویی است که سطح آن حالت برآمدگی داشته و در سرویس بهداشتی از آن استفاده می شود. همچنین نصب روشویی در این مدل ساده تر از مابقی مدل ها می باشد که می توانید خودتان هم آن را نصب کنید.

بدون لبه:

روشویی بدون لبه درون کابینت قرار می گیرد و نمای جالبی دارد. در واقع لبه این نوع روشویی درون کابینت قرار می گیرد. یکی از مزیت هایی که این روشویی دارد، کمترین ریزش آب به کف و یا به بیرون است، از این رو طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. نصب این روشویی از دقت بالایی برخوردار است و می توانید از یک سرویسکار حرفه ای برای نصب روشویی بهره مند شوید.

دیواری:

این نوع روشویی نه از پایه و نه از کابینت تشکیل شده است، نصب روشویی دیواری ساده و راحت است و فقط کافیست آن را روی دیوار نصب کنید. جالب است بدانید: این نوع روشویی فضای بیشتری را در اختیارتان قرار می دهد و بخش بیشتری از کفپوش مشخص است.

صفحه ای:

روشویی صفحه ای از مدل هایی است که آن را در اکثر رستوران ها و هتل ها دیده اید. باریک با ظاهری شکیل و مدرن که زیبایی و حس خاصی را به بیننده القا می کند. جالب است بدانید بخش پایین این نوع روشویی ها از جنس استیل ضد زنگ می باشد که آب را به بخش لوله های خروجی منتقل می کند. برای نصب روشویی صفحه ای بهتر است از یک سرویسکار و نصاب حرفه ای و زبردست استفاده نمایید تا در زمانی کوتاه، مراحل نصب روشویی انجام شود. همچنین اگر به دنبال یک سرویسکار هستید و نمی دانید چگونه با آنها تماس بگیرید، ما به شما سرویسکاران را معرفی می کنیم.

پایه دار:

روشویی پایه دار از قدیم و ندیم رواج داشته و در اکثر منازل مورد استفاده قرار می گیرد. نصب روشویی پایه دار هم راحت بوده وتوسط خودتان و یا یک سرویسکار به راحتی انجام می شود. همچنین اگر می خواهید که از روشویی ساده استفاده کنید منتها لوله های آب روی کار هستند، پیشنهاد می شود که از روشویی پایه دار استفاده کنید.

انتخاب هر یک از روشویی‌ها بستگی به فضایی که قرار است جایگذاری روشویی در آن باشد، بستگی خواهد داشت، از این رو قبل از هر نوع انتخابی، به فضا و بودجه ای که قرار است بپردازید فکر کنید تا بهترین روشویی را برای منزل خود خریداری نمایید.

"خدمات

خدمات نصب روشویی و روشویی کابین دار

نصب روشویی و نصب روشویی کابین دار در مجموعه سرویسکاران به صورت تخصصی و با کادری مجرب انجام می شود متن زیر اصول و راهنمایی نصب روشویی می باشد لطفا اگر در این زمینه تخصص کافی ندارید برای جلوگیری از بروز حوادث نا خوشایند خدمات مورد نیاز خود را به مجموعه ما بسپارید.

توجه داشته باشد مجموعه سرویسکاران کلیه خدمات فنی مورد نیاز شما را از جمله خدمات نصب روشویی و روشویی کابین دار را در سراسر تهران انجام می دهد و شما می توانید از طریق سفارش انلاین سایت و یا به صورت تلفنی سفارش خود را ثبت کنید

راهنمای نصب روشویی

نصب روشویی پایه دار برای افرادی که در این گویه تجربه دارند شغل ساده ای است اما چنانچه تا کنون کار نصب روشویی را اتمام نداده اید، بهتر است از یک لوله کش در این گویه کمک بگیرید. خرج نصب روشویی چندان بسیار نیست و نصاب روشویی می تواند به سادگی شغل نصباب روشویی و متعلقات را انجام دهد. البته دائم تجارب جدید خوشاید هستند و بسیاری از افراد در تعطیلات تصمیم می گیرند خود کارهای خدماتی خانه را اتمام دهند. در این مطلب شیوه نصب روشویی پایه دار را بررسی می کنیم.

مراحل نصب روشویی پایه دار

برای نصب روشویی پایه دار بلندی مناسب را در عقیده بگیرید. روشویی های مختلفی در بازار به فروش می رسد که از نظر ظاهری کمی با هم متفاوت هستند. شیوه نصب روشویی با پروا به شکل ظاهری و تک پایه یا دو پایه بودن شیر آب کمی تفاوت دارد اما به طور کلی برای نصب روشویی باید محل نصب پیچ ها را روی حصار علامت بزنید. روشویی را روی پایه پیمان داده و محل پیچ ها را روی بارو مشخص کنید دقت داشته باشید که روشویی کاملا تراز و ستانی باشد. اندازه گیری بلندی و محل پیچ ها زیاد مهم است. نقاط علامت گذاری شده را با استفاده از مته یا دریل حفر کرده، پیچ و رولپلاک کنید.

آموزش نصب روشویی پایه دار آموزش نصب روشویی پایه دار

آموزش نصب روشویی پایه دار آموزش نصب روشویی پایه دار
حال روشویی را روی محلی که رولپلاک کرده اید قرار داده و پیچ ها را استوار کنید. پایه روشویی را در تقدیر مشخص شده قرار دهید. این تقدیر روی حصار یا روشویی پیچ نمی شود و برای استوار کاری ذیل روشویی پیمان می گیرد. قرار گیری صحیح روشویی روی پایه بسیار مهم است.

نصب روشویی کابینتی سهولت و راحتی بیشتری را در عملیاتِ نصب به به اتفاق داشته باشد. وانگهی ظاهری پسندیده تر به گرمابه و سرویس بهداشتی شما ببخشد.

نصب سینک دستشویی

نصب سینک دستشویی

در مجموع با پروا به تنوع بسیار بالای سنگ‌های روشویی و روشویی‌های کابینتی، تفاوت‌هایی در نصب انواع روشویی‌های کابینتی وجود دارد که پوشش تمامیِ مطالب و نکات مورد احتیاج در این نوشته مشکل است. لذا در این راهنمای نصب رو شویی کابینتی سعی شده است لغایت بخشی از کلیات و نکات با اهمیت‌تر برای نصبی آسان، تمیز و البته ایمن ارائه شود. ممکن است شما با پروا به رو شویی کابینتی‌ای که قصد نصب آن را دارید، احتیاج به روندی سایر و یا رعایت نکات دیگری در نصب باشید.

پیش از آنکه نصب دو نوعِ کلی از کابینت‌های روشویی، یعنی روشویی کابینتی پایه دار و روشویی کابینتی دیواری را روشنگری دهیم، لازم است اندکی درباره نصب خویش سنگ‌های روشویی‌ای که قرار است روی کابینت شما قرار بگیرند، روشنگری دهیم.

خرید کابینت روشویی

توجه داشته باشید که برخی از انواع روشویی‌ها، محلی برای پیچ شدن به دیوار ندارند و وزن این روشویی‌ها بر روی کابینت روشویی پیمان می‌گیرد و نیازی به نصب جداگانه‌ی روشویی به دیوار نیست.

در حالی که بعضی از روشویی‌ها باید به چهره مجزا به حصار پیچ شوند. در این روشویی ها که معمولاً از وزن بیشتری برخوردارند، محل‌هایی برای پیچ کردن و نصب بر روی بارو بر روی روشویی در نظر گرفته شده‌اند. عدم پیچ کردن این نوع از روشویی‌های معمولاً وزین و اتکای تمامِ وزن آن‌ها بر روی کابینت روشویی، علاوه بر خطراتی که از منظر ایمنی به همراه دارد، می‌تواند مایه ایجاد اختناق و پیچش در بدنه‌ی کابینت شود و نهایتاً رگلاژ درب‌ها و کشو‌های کابینت روشویی را برهم ‌بریزد.

به هدف نصب روشویی بر روی بارو ، پیچ‌های دو راز رزوه‌ی مخصوصی هستی دارند.

نصب روشویی بدون کابینت

(اگر منظور نصب روشویی کابینتی را دارید ، در پیش درآمد و بصورت مجزا و بدون کابینت، اقدام به تعیین محل روشویی و نصب آن نکنید. )

برای نصب بر روی بارو و به چهره مجزا و بدون کابینت، مراحل ذیل را دنبال کنید:

۱- پیش درآمد روشویی را در محل باره نظر و در بلندی مناسب ( معمولاً ۸۰ تا ۸۵ سانتیمتر از کف زمین ) قرار داده.

۲- با استفاده از یک تراز، از تراز بودن روشویی مطمئن شوید.

۳- محل‌‌های پیچ را از روی سوراخ‌های تعبیه شده در روشویی، بر روی حصار علامت بگذارید.

۴- روشویی را از روی حصار برداشته، محل‌های علامت گذاری شده را با مته‌ی با قطر پسندیده حفره کاری کنید. (مراقب باشید که سوراخ را بر روی لوله‌های آّب درون بارو نزنید. )

۵- رول‌پلاک پیچ‌های مخصوص نصب روشویی را درون سوراخ‌هایی که برپایی کرده‌اید بگذارید و پیچ را از سمت صحیح در رول‌پلاک بپیچانید.

روشویی

۶- متعلق به جایی که به انگیزه حقیر بودن و یا دستگیر بودن برخی از روشویی‌ها، پس از نصب، بستن شیر و شیلنگ‌های پیسوار مشکل می‌شود، بهتر است قبل از نصب، شیر و شلنگ‌های شیر و وانگهی سیفونِ کاسه‌ را بر روی روشویی وصل نمایید

توجه

از سفت کردن بیش از اندازه‌ی سیفون کاسه‌ی روشویی خودداری کنید. سفت کردن بیش از اندازه‌ی سیفون کاسه‌ی روشویی، مایه نشتی آب می‌شود.

۷- روشویی را روی پیچ‌ها قرار دیتا و مهره ها را به اندازه‌ی پسندیده سفت کنید.

۸- درز میان روشویی و بارو را با چسب سیلیکونی آب بندی کنید.

روشویی

روشویی

برای نصب روشویی کابینتی پایه دار که بر زمین می‌ایستد:

۱ – آغاز سنگ روشویی را بر روی کابینت پیمان دهید و کابینت را در محل نصب بگذارید.

– اگر پشت روشویی کابینتی شما بسته است، محل لوله‌های آّب و خروجی فاضلاب را برای سوراخ کاری علامت بگذارید. محل لوله‌ها و آبشویه را با به کارگیری گردبُر بر روی کابینت دربیاورید.

۲ – کابینت را به اتفاق با سنگ روشویی در محل پایانی خود قرار دیتا و کاملاً تراز کنید. از تراز بودن و عدم تداخل بدنه‌ی کابینت با لوله‌های آب مطمئن شوید. اگر پایه‌های روشویی کابینتی قابل تنظیم و رگلاژ است، ارتفاع پسندیده پایه‌ها را تنظیم کنیم.

قرار دادن روشویی کابینتی در محل نهایی نصب

– اگر روشویی بر روی کابینت تراز نمی‌ایستد یا لرزش دارد، می‌توانید با به کارگیری چند پیج در محل نشستن سنگ روشویی در کابینت، تنظیمات لازم را سپریدن دهید.

۳ – اکنون که روشویی و کابینت کاملاً در محل نهایی خود پیمان دارند. محل‌های پیچ شدنِ کابینت و سنگ روشویی ( چنانچه خویش سنگ روشویی بر روی بارو پیچ می‌شود) را علامت بگذارید.

اگر چه کابینت‌های روشویی پایه دار بر زمین می‌ایستند، با این حال لازم است بی گمان به دیوار پیچ شوند لغایت لرزش نداشته باشند و واژگون نشوند. درباره سنگ روشویی نیز اگر محلی برای پیچ شدن روی حصار در سنگ روشویی تعبیه شده است، کران سنگ روشویی را با استفاده از پیچ‌های ویژه به دیوار پیچ کرده و از قرار دادن وزن روشویی‌های سنگین بر روی کابینت امتناع فرمایید.

۴ – روشویی کابینتی را کنار گذاشته و محل‌های علامت گذاری شده را با مته‌ی مناسب حفره کاری کنید. سپس پیچ‌های روشویی و رول‌پلاک های پیچ‌های کابینت را در بارو پیمان دهید. (مراقب باشید که بر روی لوله‌های تو دیوار سوراخ نزنید )

سوراخ کاری محل پیچ‌های نصب

۵ – برای آب بندی ، محل نشستن روشویی بر روی کابینت را با چسب‌های سیلیکونی مناسب، چسب کاری کنید.

۶ – روشویی را بر روی کابینت قرار دیتا و چسب‌های اضافی و خارج زده را منزه کنید. روشویی کابینتی و سنگ روشویی را در محل نصب پیمان دهید. حال مهره‌ی پیچ‌های روشویی (در صورتی که رو شویی به بارو پیچ می‌شود) و پیچ‌های نصب کابینت را در جای خویش محکم کنید.

توجه داشته باشید که محل پیچ‌ها ریزبین باشد و استوار کردن پیچ‌های نصب کابینت مایه پیچیدن و تغییر فرم بدنه‌ی کابینت نشود. پیچ خضوع در بدنه‌ی کابینت می‌تواند موجب بهم خوردن رگلاژ درب‌ها و کشو‌های کابینت بشود. قوس و ناهمواری حصار نیز می‌تواند مایه پیچیدن تنه‌ی کابینت در اثناء نصب شود. اگر ناهمواری زیادی در حصار هستی دارد، لازم است نسبت به رفع آن اقدام کنید و یا محل پیچ‌ها را با استفاده از تکیه‌های چوب هم سطح نمایید.

۷ – فاصله‌ی میان روشویی و حصار را با چسب سیلیکونی آب بندی کنید. چسب‌های اضافی پاک نمایید.

۸ – لوله‌های آب و فاضلاب را نصب کرده.

۹ – پیش از کاربرد و آب گرفتن، مطمئن شوید که چسب‌ها خشک شده باشند. از نشتی نداشتن شیلنگ‌های آب و لوله‌ی سیفون روشویی مطمئن شوید.

تعمیر روشویی

تعمیر روشویی

نصب روشویی کابینتی دیواری

برای نصب روشویی کابینتی دیواری نیز می‌توانید با توجه به چند نکته‌ی دیگر، همان مراحل نصب روشویی کابینتی پایه دار را پیگیری کنید.

نکته‌ی اولی که می‌بایست در نصب روشویی کابینتی دیواری دلخواه داشته باشید، تعیین بلندی مناسب است. معمولاً روشویی کابینتی را در بلندی ۸۰ لغایت ۸۵ سانتیمتری از زمین نصب می‌کنند که می‌شود با در عقیده اخذ قد افراد خانواده و وجود کودکان، با چندی تغییر به بلندی پسندیده خود دست یابید.

– توجه داشته باشید که برای تعیین ارتفاع باید سنگ روشویی را در عقیده بگیرید. پس لازم است برای علامت گذاری ارتفاع کابینت، سنگ روشویی را بر روی کابینت قرار دیتا باشید.

– می‌توانید بر روی دیوار دست نویس برای ارتفاع کابینت بکشید.

خط تراز لبه‌ی کابینت

– در اثناء قرار دادن کابینت در محل نهایی نصب برای علامت گذاریِ محل سوراخ‌کاری بر روی دیوار، بهتر است چیزی پایین کابینت قرار دهید الی هم ناچار به بردباری وزن کابینت نباشید و هم کابینت ارتعاش نداشته باشد و محل سوراخ‌ها دقیق علامت گذاری شود.

– پیچ‌های نصب کابینت‌های روشویی دیواری می‌بایست از میانی یراق آلات فلزی مناسبی زده شوند، تا در بلند مدت وزن کابینت و روشویی موجب ایجاد خوردگی در تنه‌ی کابینت و شل شدن و رهایی کابینت از روی حصار نشود.

توجه داشته باشد مجموعه سرویسکاران کلیه خدمات فنی مورد نیاز شما را از جمله خدمات نصب روشویی و روشویی کابین دار را در سراسر تهران انجام می دهد و شما می توانید از طریق سفارش انلاین سایت و یا به صورت تلفنی سفارش خود را ثبت کنید