وبلاگ - آخرین اخبار
negahdari az package

نحوه نگهداری از پکیج دیواری

نحوه نگهداری از پکیج دیواری به دلیل اینکه امروزه این دستگاه ها جایگزین آب گرمکن ها و موتور خانه های سنتی شده اند از اهمیت خاصی برخوردار است. پکیج های دیواری نیاز به اختصاص فضای زیادی ندارند و دارای ایمنی بالایی هستند. یکی از اصلی ترین ویژگی ها و محسنات پکیج های دیواری این است که در آپارتمان ها هر واحد می تواند سیستم گرمایشی مستقلی داشته باشد. این ویژگی توانسته مشکلاتی که خانواده ها سالیان متمادی با آن کنار می آمدند را حل کند. برای اینکه پکیج شما بتواند عمر طولانی تر، راندمان بالاتر و کارکردی مفید تر را داشته باشد بهتر است با اصول و نحوه نگهداری از آن و سرویس پکیج آشنا شوید.

  • تعمیر پکیج بوتان
  • سرویس پکیج بوتان
  • تعمیر پکیج ایران رادیاتور
  • سرویس پکیج ایران رادیاتور

در این بخش می خوانید:

نگهدارری از پکیج دیواری

نگهدارری از پکیج دیواری

نکاتی در مورد نگهداری از پکیج گرمایشی

پکیج های گرمایشی کاربرد و کارایی بیشتری نسبت به آبگرمکن ها و موتورخانه ها دارند. این دستگاه ها علاوه بر ایمنی بالایی که دارند، قادر هستند هر لحظه آب گرم مورد نیاز شما را تامین کنند. این موارد تنها قسمتی از مواردی است که برتری این سیستم گرمایشی را نسبت به دیگر سیستم ها نشان می دهد. اما جهت کارایی و استفاده بهتر از این دستگاه، شایسته است نحوه نگهداری از پکیج دیواری را بدانید:

بررسی صافی ها

برای اینکه شاهد عملکرد مناسب و خوبی از پکیج دیواری باشیم، هر دو یا سه ماه یک بار بهتر است فیلتر های اب یا صافی دستگاه را چک و در صورت لزوم تعویض نمایید. اگر به تازگی پکیج خود را خریداری و نصب کرده اید به طور قطعی در مسیر لوله آب دارای سنگ ریزه هایی خواهد بود.اگر این سنگ ریزه ها پشت صافی جمع شود باعث افت گرما و بازدهی پکیج می شود. بنابراین به خاطر داشته باشید که پکیج هایی که به تازگی نصب و راه اندازی شده اند به نگهداری و بررسی بیشتری احتیاج دارند.

رسوب گیری پکیج

واضح است که رسوبات پکیج برای عملکرد خوب پکیج بسیار مضر است. جهت جلوگیری از ایجاد و انباشه شدن رسوبات درون پکیج بهتر است حتما از یک رسوب گیر استفاده کنید. این مسئله را به خاطر داشته باشید که برای استفاده از رسوب گیرهای پلی فسفات، حتما باید آب ورودی سرد باشد زیرا در این حالت شرایط بهتر و مناسب تر را برای عملکرد آن ایجاد خواهد کرد.

ضد یخ زدگی پکیج دیواری

ضد یخ زدگی پکیج دیواری

دودکش در نگهداری از پکیج دیواری

دودکش ها از موارد ایمنی محسوب می شوند و یکی از نکات مهم نگهداری پکیج دیواری توجه به دودکش ها می باشد. توجه داشته باشید که پیش از آغاز فصل زمستان و شروع سرما و همچنین استفاده از پکیج حتما از باز بودن مسیر دودکش اطمینان حاصل کنید و از کلاهک های استاندارد استفاده کنید.

سیسم ضد گریپاژ پمپ

معمولا سیستم گیرپاژ در داخل پکیج دیواری قرار دارد و کارایی آن نیز به این شکل است که اگر آب در حدود 24 ساعت در سیستم گردش نداشته باشد پکیج به وسیله پمپ آب را به جریان در می آورد. در این جا مسئله مهم این است که اگر این عمل انجام نشود پمپ آب به تدریج دچار آسیب می شود. بنابراین در صورتی که با این مشکل رو به رو شدید خودتان به صورت دستی می توانید محور پمپ را بچرخانید و در صورتی که بعد از روغن کاری مجدد پمپ، سیرکولاتور پکیج به کار نیفتد باید با تعمیر کار و تکنسین معتبر تماس بگیرید.

ضد یخ زدگی

سیستم ضد یخ زدگی پکیج نیز مانند سیستم ضد گیریپاژ عمل می کند. وقتی که آب به یک دمای مشخصی می رسد ( که معمولا این دما 7 درجه سانتی گراد است) پمپ 10 الی 15 دقیقه هر دو ساعت شروع به کار می نماید تا وقتی که دمای آب به حدی بالا رود که از یخ زدگی آب داخل پکیج جلوگیری کند. نکته مهم در عملکرد سیستم یخ زدگی این است که برای عملکرد این سیستم و پیشگیری از یخ زدگی پکیج بایسستی لزوما روشن باشد.

نحوه نگهداری و مراقبت از پکیج دیواری

نحوه نگهداری و مراقبت از پکیج دیواری

علاوه بر موارد عنوان شده، بهتر است به این موارد نیز در خصوص نگهداری از پکیج دیواری توجه کنید:

• اگر می خواهید به مسافرت بروید و مدتی را در خانه نیستید، حتما شیر اصلی آب سرد را قطع کنید تا از خسارت و صدمه احتمالی به پکیج جلوگیری شود. • یکی دیگر از مهم ترین نکات نگهداری از پکیج گرمایشی، استفاده از محافظ برق است، چراکه نوسانات برق می تواند به راحتی به پکیج شما آسیب برساند. • استفاده از محافظ برق به دلیل نوسانات احتمالی برق یکی دیگر از مهمترین موارد نگهداری از پکیج های دیواری گرمایشی می باشد. • در صورت نصب شدن پکیج در هوای آزاد، در فصول سرد بیشتر مورد تهدید یخ زدگی می باشد بنابراین بهتر است دستگاه را روشن نگهدارید. در غیر این صورت جهت پیشگیری از یخ زدگی باید آب را اغز داخل ان تخلیه کنید. • برای بازدید و سرویس دوره ای پیکج حتما از سرویسکاران مجرب و مورد تائید کمک بگیرید، تا علاوه بر اطمینان از مراحل صحیح و مناسب سرویس، برای خرید وسایل یدکی هزینه های تعمیرات زیاد نشود. • چنانچه بوی دود و یا گاز را حس کردید، بلافاصله دستگاه را خاموش کنید سپس درب و پنجره ها را باز کنید و سریعا با تکنسین و تعمیرکار تماس بگیرید. • هرگز وسایل قابل اشتعال را در نزدیکی پکیج های گرمایشس نگهداری نکنید. • دمای آب گرم مصرفی را بهتر است به گونه ای تنظیم کنید که احتیاجی به مخلوط کردن با آب سرد نباشد. توصیه می شود دما بین ۴۲ تا ۴۵ درجه باشد. با این کار علاوه بر کاهش مصرف گاز ، در استهلاک دستگاه نیز به مقدار چشمگیری صرفه جویی می شود. • وجود سروصدای اضافی و یا اشکالاتی هرچند جزئی، می تواند موجب خسارت به قسمت های دیگردستگاه شود ، لذا هرچه سریع تر آن ها را به اطلاع سرویس کار مربوطه برسانید . • برای جلوگیری از خوردگی دستگاه، هوای احتراق ورودی حتما باید عاری از موادی همچون هیدروکربن های هالوژنه که حاوی ترکیبات کلرو وفولور است، باشد. • آب ورودی به پکیج دیواری، نباید دارای املاح یا سختی بالایی باشد.

اگر از پکیج به عنوان سیستم گرمایشی استفاده می کنید، حتماموارد گفته شده در بالا را به یاد داشته باشید. با توجه به نکات نحوه نگهداری از پکیج دیواری شما می توانید از دستگاهی با عمر مفید طولانی تر و همچنین عملکرد بهتری بهره ببرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

مایلید به گفتگو بپیوندید؟
ما دوست داریم شما هم در این بحث شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 3 =