وبلاگ - آخرین اخبار
خدمات برقکاری و سیم کشی ساختمان

خدمات برق کاری و سیم کشی ساختمان

برق کشی یکی از موارد مهم اجرایی در هر نوع ساختمانی چه مسکونی چه تجاری و اداری می باشد. قبل از شروع برق کاری ایمن به یک سری ملزومات نیاز است که باید قبل از خرید وسایل مورد نیاز و برآورد هزینه ها کاملا مورد بررسی قرار گیرد. همه بنا ها در زمان ساخت هیچ کدام هیچ کدام برق ندارند .در صورت نبود برق نمی توان از وسایل رفاهی و برقی استفاده کرد. در اصل بدون سیم کشی ساختمان، رفاه و آسایش و نور را از دست خواهیم داد.

برق کاری ساختمان

به طور کلی برق کاری ساختمان به دو شیوه کلی رو کار و تو کار قابل انجام است که بسته به نوع پروژه و نوع کاربرد آن می توانند اجرایی شوند. تکنسین های برقکاری تاسیسات هدایتی به خوبی می دانند که در انجام کدام پروژه لازم است سیم کشی روکار ودر کدام پروژه سیم کشی توکار انجام شود. برای تامین ایمنی ساختمان باید حتما سیم کشی به صورت اصولی انجام شود. و در سیم کشی ساختمان حتما باید نکات استاندارد کاملا رعایت شود. نوع قیمت گذاری سیم کشی در ساختمان بر مبنای حجم کل کار انجام شده و در واقع حجم پروژه برق کاری تعین می شود. در صورتی که کل سیم کشی واحد های یک ساختمان باید انجام شود و ساختمان هم از قبل داری برق و سیم کشی مناسب نیست، بسیاری از برق کارها دستمزد را با توجه به کار هر واحد و متراژش به صورت واحدی قیمت گذاری می کنند. در بیشتر مواقع مشکلات و ایرادات به وجود آمده در سیستم های برق کاری می تواند خطرات و خسارت های غیر قابل جبرانی را به بار بیاورد. اتصالی در تابلوهای اصلی برق یا تابلوهای برق واحد ها عامل اصلی بسیاری از آتش سوزی های ساختمان می باشد. بسیاری از سرقت‌ها زمانی اتفاق می افتد که دوربین‌های مداربسته از کار افتاده باشد. همچنین گاهی با از کار افتادن درب های اتوماتیک یا آیفون های تصویری راه برای ورود افراد متفرقه باز می باشد. در برخی مواقع مشخص نبودن مسیر عبوری کابل های قدیمی تلفن در ساختمان باعث قطعی آن ها و افت سرعت اینترنت خانگی می شود. گاهی ممکن است به دلیل درگیری ها و مشغله هایتان کارهایی همچون نصب لوستر ها، کلید پریزها و خرده کاریی از این قبیل به دنبال یک برق کار می گردیم. به علاوه نورپردازی نمای بیرونی، لابی و همچنین فضای سبز ساختمان های بزرگ نیز می‌تواند تاثیر بسزایی در جلوه بصری و زیبایی ساختمان در پی داشته باشد.

برقکاری ساختمان

برقکاری ساختمان

وظایف یک برق کار چیست؟

  • نصب و طراحی سیستم های برقی و روشنایی
  • بررسی و حفاظت از سیستم های الکتریکی و مطمئن شدن از کارکرد درست و ایمنی آن ها
  • نصب و سیم کشی مدارهای سیستم دزدگیر و دوربین مداربسته
  • طراحی، نصب و سیم کشی سیستم اعلام حریق
  • نصب و سیم کشی سیستم های حفاظتی
  • وظایف تخصصی برق کار صنعتی
  • نصب و سیم کشی تابلوهای توزیع برق
  • نصب و سیم کشی مدارهای الکتریکی
  • راه اندازی و تعمیر موتورهای الکتریکی
  • نصب و سیم کشی دستگاه های حفاظتی
  • آشنایی با تجهیزات ایمنی و حفاظتی

مراحل یک برقکاری استاندارد به روال زیر می باشد:

اولین گام برای برقکاری یک ساختمان، داشتن نقشه ساختمان مورد نظر است. برای اجرای سیم کشی ساختمان، نیاز به یک نقشه دقیق و کلی از ساختمان می باشد. برای شروع کار برق کاری کار از روی نقشه باعث بالا رفتن ظرافت و سرعت کار می شود.در نتیجه سیستم برق ساختمان، کاملاً اصولی و بر اساس استانداردهای سیم کشی ساختمان انجام خواهد شد. دومین مرحله برقکاری، تعین مکان سیم و کابل، کلید و پریزها از روی نقشه است. در این مرحله و طبق استاندارد برق کاری، تمامی فاصله ها از کف، سقف و دیوارها، به صورت دقیق اندازه گیری و ثبت می شود. در مرحله سوم برقکاری، محل قرارگرفتن سیم و کابل برق، باید کنده کاری شود. لوازم و ابزار صنعتی مختلفی برای کنده کاری در بازار وجود دارد که بر اساس نیاز و امکانات هر پیمانکار، مورد استفاده قرار می گیرد.خرطوم یا لوله هایی که برای مسیر عبور کابل و سیم برق در نظر گرفته شده است، در نظر گرفته می شوند. در هنگام تغییر مسیر لوله ها، باید حتماً از اتصالات زانویی استفاده کرد؛ این کار سبب می شود سیم های برق، آسیب کمتری ببینند؛ بنابراین خطرات احتمالی حذف خواهد شد. در مرحله پنجم و آخر، پس از عبور سیم برق و تمام شدن مراحل برقکاری، سر سیم ها باید توسط چسب برق پوشانده شود این کارباعث عایق شدن آن ها می شود. در پایان هم بر حسب نوع وسیله برقی، سیم های برق به دستگاه یا وسیله برقی متصل می شوند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

مایلید به گفتگو بپیوندید؟
ما دوست داریم شما هم در این بحث شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − دو =